Perussuomaiset 23.1
Marinin/Kulmunin hallitus asetti tavoitteekseen, että Suomi on hiilineutraali vuonna 2035 – tuloeroja kasvattamatta. Työn ja/tai yrittämisen verotusta kevennetään; kevennys rahoitetaan kiristämällä ilmaston kannalta haitalliseksi leimattavan toiminnan verotusta. Eli hallituksen linjaukset ovat selvät ja maksavat suomalaisille kotitalouksille maltaita sekä ajavat teollisuutemme kustannuskilpailukyvyn kuralle.

Se, miten paljon hallitus tulee viherpesun varjolla perheillä maksattamaan, selviää joko katsomalla Suomen Uutisten sivuilta tai kuuntelemalla Järviradion taajuudelta

‘Työmiehen tuumaustuntia’ huomenna torstaina 23. tammikuuta. . Nyt on tarjolla ilmastokeskusteluun tieteellisen tutkimuksen myötä “kättä pidempää”.

Taloustutkimus selvitti pyynnöstämme, miten hiilineutraalisuustavoite maksatetaan eri kotitalouksilla riippuen asumismuodosta ja liikkumistavasta? Ketkä häviävät ja ketkä voittavat?

Kysymyksiin saadaan selkoa suorana lähetettävällä ‘työmiehen tuumaustunnilla’ torstaina 23.1.2020 klo 11.00 alkaen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoo puolueen ilmastolinjauksista ja tutkimusjohtaja Pasi Holm avaa tutkimustuloksia.
Katso suoralähetys tai jälkitallenne www.suomenuutiset.fi

Kirjoitettu 22.1.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa