Kirjoitettu 22.6.2021

22.6.21 VALTUUSTO SEMINAARI

Hei,

Aika mielenkiintoinen seminaari menossa Muuramen koulunmäellä, aiheena Muuramen kunnan tilin ja toiminnantarkastus sekä sen ympärillä liehuvista puheista. Paikalla meiltä, Heli, Kari, Aki ja Niko, eli koko valtuustoryhmämme kuluvalla valtuustokaudella ( 2017-2021 ). Muutoin osanotto näkyy olevan aika laimeaa, kun kumminkin puhutaan ja selvitellään Muuramen taloutta ja sen ympärillä liikkuvista puheista. Kiinnittää todellakin huomiota, kun paikalle ei ole vaivautunut kuin muutama muun puolueen edustaja ja esim. vihreät eivät paikalla lainkaan, no nythä ei puhutakkaan pyöräteistä 😉

Siis 35 valtuutettua ja 35 varavaltuutettua on kutsuttu paikalle, toisinsanoen 70 henkeä.

Kirjoitettu 15.6.2021

ME KIITÄMME ÄÄNESTÄJIÄMME

Muuramen Perussuomalasiet ry kiittää todella lämpimästi kaikkia äänestäjiään,
Saimme 100 %,n kasvun eli nyt meitä on 4 valtuutettua
 • Heli Räisänen
 • Kari Pajunen
 • Antti Lasanen
 • Aki J. Lilja
 • Sekä varavaltuutetut
 • Mikko Holmberg
 • Arttu Karila
 • Niko Oksa ja
 • Harri Hämäläinen
Tällä porukalla on hyvä jatkaa työtämme kuntalaisten hyväksi.
Kirjoitettu 12.5.2021

Muuramen Perus ehdokkaat numeroituna

Kirjoitettu 27.4.2021

Jo toinen valiokunta Muurameen

Pienessä muuramessakin osaa ”kuohua”

Valtuusto perusti jo toisen valiokunnan, tällä erää tutkimaan tarkastuslautakunnan ja tilin tarkastajan toimien oikeudellisuutta.

Meiltä valiokunnassa on mukana Heli Räisänen ja varalla Kari Pajunen.

Muuramen perussuomalaiset toivovat, että asiat oikeasti selkiytyvät ja pääsemme yhdessä kuntalaisten kanssa rakentamaan hyvää Muuramea.

Toistaiseksi ihmettelemme mistä tässä kaikesta on kyse, kun pari valtuutettua haluaa jatkuvasti aiheuttaa ongelmia yhteisten asioiden hoidossa. Jos tämä on heidän osaltaan vaalipeliä, niin eipä ole kivaapeliä. jos taasen tietämättömyyttä / laiskuutta asioiden selvittelyssä, niin ihmetellä todella täytyy.

 

Kirjoitettu 5.10.2020

K-S piirikokouksen julkilausumat 4.10.2020

PERUSSUOMALAISTEN K-S PIIRIKOKOUKSEN

4.10.2020

JULKILAUSUMA 1

Suomessa on tällä hetkellä noin 1,5 miljoonaa työeläkeläistä. Heistä 60 prosenttia saa eläkettä keskimäärin 1 500 euroa kuukaudessa. Yli 80 vuotiaita on 300 000 ja heidän keskimääräinen kuukausieläke on 1 100 euroa.

Kun tästä vähennetään verot, vuokrat tai vastikkeet ja jokapäiväinen leipä, niin kovin iso ei ole seteli, joka voidaan käyttää iäkkäiden ihmisten muihin menoihin. Lääkekulut vievät usein eläkeläisen viimeisenkin setelin.

Perussuomalaiset ovat tiedostaneet tilanteen ja eduskuntaryhmä onkin tehnyt lakialoitteen – tilanteen korjaamiseksi – jo vuosi sitten. Aloitteessa esitetään, että niiden pienituloisten eläkeläisten osalta, joiden eläke on korkeintaan 1 500 euroa kuukaudessa, siirryttäisiin taitetusta indeksistä ns. puoliväli-indeksiin.

Esitys ei lisää senttiäkään valtíon menoja, koska työeläkkeet maksetaan työeläkerahastoista, mutta lisäisivät valtion, kuntien ja seurakuntien verotuloja. Lisäksi eläkeläisten toimeentulon kohotessa, myös KELAn menot pienenevät.

 

JULKILAUSUMA 2

Ilmastopolitiikka iskee rajusti Keski-Suomeen

Perussuomalaisten Keski-Suomen piirikokous vaatii Marinin hallitusta luopumaan ylimitoitetusta ilmastopolitiikasta. Se iskee kaikkein rajuimmin maaseutuun, joka muutoinkin menettää työpaikkoja, palveluja ja ihmisiä hallituksen keskittämispolitiikan takia.

Hiilidioksidipäästömme ovat vain promillen luokkaa koko maapallon päästöistä. Meillä on maailman puhtain teollisuus, jonka toimintaedellytykset tulee turvata.

Piirikokous on huolissaan Säynätsalon vaneritehtaan ja Kaipolan paperitehtaan lopettamisista. Hallituksen päätös ajaa polttoturpeen käyttö alas vie työpaikkoja Keski-Suomen maaseudulta ja nostaa asumiskustannuksia mm. Jyväskylässä. Näin ei saa jatkua.

Piirikokous vaatii, että Marinin hallitus muuttaa epärealistisen ilmastopolitiikkansa realistiseksi ja kansamme edun mukaiseksi.

 

JULKILAUSUMA 3

Euroopan Unionin ns. elvytysrahaston Suomen osuutta koskeva kansalaisaloite on ylittänyt 50.000 kannattajan rajan ja aloite tulee näin eduskunnan käsiteltäväksi. Pääministeri Marin käsittämättömästi neuvotteluissa jo hyväksyi tuon miljardikaupalla tappiollisen paketin ja muu hallitus on yhtynyt tähän näkemykseen. Piirikokous vaatii jyrkästi, että eduskuntakäsittely vielä muuttaisi maan hallituksen kannan. Tuon paketin hyväksyntä tietäisi laskun maksua vielä kauas jälkipolvillekin.

Monet pienetkin EU:n jäsenmaat menestyivät omalta osaltaan neuvotteluissa hyvin. Miksi Suomi aina työntyy etunenässä maksajan paikalle? Taas kerran puheet päättäjien pöydässä istumisesta ja Suomen etujen puolustamisesta osoittautuivat vain ontoiksi luuloiksi.

 

 

 

 

 

Kirjoitettu 29.9.2020

Muurameen perustettiin väliaikainen valiokunta

Valiokunnan tehtävänä on tarkastella hallinnon toimia, eli

kunnan hallinto, asioiden valmistelu, toimielinten päätöksenteko ja päätösten oikeudellisuus sekä tarkastustoimikunnan kokonaisuus.

Viisihenkiseen valiokuntaan nimettiin meiltä Aki Lilja

Toimikunta määrittelee itse toimikautensa pituuden. Valiokunnan loppuraportti tuodaan valtuuston käsittelyyn.

Kirjoitettu 14.7.2020

ELOMARKKINAT 15.8 Muuramessa

15.8

Olemme paikalla Muuramen torilla

vierailijoina Jouni Kotiaho

Kirjoitettu 14.7.2020

Kike Elomaa vierailee Muuramessa

KIKE Elomaa vierailee Muuramessa

Tiistaina 18.8 klo. 16.30 – 17.15

Paikka Muuramen liikekeskus virastotie 7

Kahvitarjoilu

Paikalla myös paikallisia kuntavaaliehdokkaita.

Kirjoitettu 28.2.2020

7.3 Arja Juvonen Muuramessa

Arja vierailee Muuramen Shellin kabinetissa puhumassa hoitoalasta ja muista ajankohtaisista asioista. 7.3.2020 klo. 16.00 – 17.00

Tarjoamme 30,lle munkkikahvit

Tervetuloa

Kirjoitettu 1.2.2020

Puoluevaltuusto 6-7.6 ilmottaudu

Klikkaa kuvaa

Kirjoitettu 22.1.2020

Perussuomaiset 23.1
Marinin/Kulmunin hallitus asetti tavoitteekseen, että Suomi on hiilineutraali vuonna 2035 – tuloeroja kasvattamatta. Työn ja/tai yrittämisen verotusta kevennetään; kevennys rahoitetaan kiristämällä ilmaston kannalta haitalliseksi leimattavan toiminnan verotusta. Eli hallituksen linjaukset ovat selvät ja maksavat suomalaisille kotitalouksille maltaita sekä ajavat teollisuutemme kustannuskilpailukyvyn kuralle.

Se, miten paljon hallitus tulee viherpesun varjolla perheillä maksattamaan, selviää joko katsomalla Suomen Uutisten sivuilta tai kuuntelemalla Järviradion taajuudelta

’Työmiehen tuumaustuntia’ huomenna torstaina 23. tammikuuta. . Nyt on tarjolla ilmastokeskusteluun tieteellisen tutkimuksen myötä ”kättä pidempää”.

Taloustutkimus selvitti pyynnöstämme, miten hiilineutraalisuustavoite maksatetaan eri kotitalouksilla riippuen asumismuodosta ja liikkumistavasta? Ketkä häviävät ja ketkä voittavat?

Kysymyksiin saadaan selkoa suorana lähetettävällä ’työmiehen tuumaustunnilla’ torstaina 23.1.2020 klo 11.00 alkaen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoo puolueen ilmastolinjauksista ja tutkimusjohtaja Pasi Holm avaa tutkimustuloksia.
Katso suoralähetys tai jälkitallenne www.suomenuutiset.fi

Kirjoitettu 8.1.2020

Vuosi on vaihtunut

Nyt pääsemme tekemään Perussuomalaista työtä uudella innolla, sillä enenmän kuin joka neljännes Suomen kansalainen on PERUSSUOMALAINEN. Sinäkin voit kuulua kasvavaan joukkoomme. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin tulevaisuuteen.

Suuresta osasta oman kotipaikkasi asioista päättää yleisillä vaaleilla valittu kunnanvaltuusto.

Kunnanvaltuustossa olevat henkilöt ovat aktiivisia kuntalaisia, jotka haluavat päästä vaikuttamaan arkipäivän asioihin omassa lähiympäristössään.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Jos olet kanssamme samaa mieltä, toivotamme sinut lämpimästi mukaan ehdolle kevään 2021 kunnallisvaaleihin.

Jos olet miettinyt joskus tai nyt ehdokkuutta kuntavaaaleissa, ajamassa perussuomalaista ajatusmaailmaa, niin nyt on oiva tilaisuus siihen.

Voit ilmoittaa halukkuutesi alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Puolueelle

tai

Keski-Suomen piirisihteerille

Kari Pajunen 044 991 6658 tai sp. kapoxx@nullgmail.com

tai

Muuramen Pj;lle

Aki Lilja 040 7744418 tai sp. akililja@nullgmail.com

Kirjoitettu 22.12.2019

Hyvää ja rauhaisaa Joulua

Kirjoitettu 31.1.2019

Jussi Halla-Aho vierailee Muuramessa

Hei,

Jussi Halla-Aho sekä Keski-Suomalaisia eduskuntavaali ehdokkaita tavattavissa ravintola Muurmannissa

8.2 Klo. 15.00-15.45

Kahveetarjoilu.

Kirjoitettu 30.10.2018

Eduskuntavaali ehdokas Muuramesta

Keski-Suomen Perussuomalaisten piiri ry. on 8.9.2018 kokouksessaan nimennyt Kari Pajusen Muuramesta ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

Kari Pajunen;

49 vuotias paljasjalkainen Muuramelainen

Toiminut kunnallispolitiikasssa aktiivisesti vuodesta 2012 alkaen valtuutettuna.

lautakunnissa ja ylikunnallisissa luottamustoimissa.

Perussuomalasiten Keski-Suomen piirisihteerinä vuodesta 2016 lähtien.

Kirjoitettu 12.2.2018

Presidentin vaalit ohi

Me näytimme, että Perussuomalaisuus kestää pienet myräkät.

Joten nyt vaalivankkurit suuntaavat kohti maakuntavaaleja

Kirjoitettu 30.10.2017

26.102017 Kirjoitus Muuramelaisessa

Hei,

Syksy saapuu kovaa vauhtia. Kesä oli hiukan koleahko ja sateinen.

Uusi valtuusto ja lautakunnat on kuitenkin saatu rakennettua Muurameen keleistä huolimatta. Näyttävän Metso patsaankin saimme upeine valoineen piristämään pimeitä iltoja ja kiinnittämään ohi pyrkivien huomiota olennaiseen eli Muurameen.

Muuramen harppaus yli 10 000:n asukkaan kunnaksi oli hieno askelmerkki historiassamme.

Toki se aiheuttaa paljon haasteita kunnassamme, erilaisten palveluiden mukana pysymisessä.

Päiväkodit ja koulut turpoavat liitoksistaan. Ajan hampaita, lasten määrien muutoksia eri vuosina hoitopaikkojen ja luokkien suhteen, koskevia kestäviä ratkaisuja on tehtävä melko nopealla tahdilla. Tulevaisuudessa tulee melko paljon isoja investointeja juuri hoitopaikkojen ja koulujen kohdalla.

Lähikoulujen ja hoitopaikkojen pysyminen on tärkeää eri puolilla Muuramea, kaikkea ei saa keskittää yhteenpaikkaan, koska onhan eri asuinalueilla olevat koulumme ja hoitopaikat vaikuttaneet ja vaikuttavat moneen perheeseen, kun miettivät muuttamisesta Muurameen.

Päivähoitopaikkojen ajautumisesta yrityspuolelle olemme huolestuneita. Kunnallisten hoitopaikkojen määrän olisi syytä olla paljon isompi. Yksityisten yritysten laitosmainen toiminta ei ehkä ole lapsen / perheiden, eikä lopulta myöskään kunnan edun mukaista. Sillä yritys toimintaahan se lopulta kuitenkin on. Voittoa on tultava. joten seurauksena tulee olemaan helposti hintojen nousu ja / tai laadun heikentyminen. Kunnan oma päivähoitotoiminnan runsaampi tarjonta vaikuttaa suoraan asiakashintoihin yksityisellä puolella ja aiheuttaa painetta panostaa laatuun.

Nuorison hyvinvoinnin edistämiseksi nuoriso saa pian uudet tilat, toivottavasti sillä on runsasta käyttöä ja tiloissa nuorisolle mielekästä tekemistä. Olisikohan Muuramessa tarvetta päätoimiselle nuoriso-ohjaajalle joka pystyisi irtautumaan kentälle myös iltaisin ja viikonloppuisin keskustelemaan ja toimimaan nuorison kanssa, heidän tarpeistaan ja huolistaan..

Hyvinvointilaitoksemme on lähtenyt erinomaisesti käyntiin.Jytesistä irtoaminen on tuomassa selvää säästöä kunnallemme, samalla kun hoidon ja hoitoon pääsyn laatu on parantunut huomattavasti.

Riihivuoren kohdalla yritystoiminnan loppumisesta tuli huonoja uutisia kuntalaisille.

Uskomme kuitenkin vahvasti sen toimintaan ja kehitykseen tulevina vuosina, vallankin nyt kun Muuramen kunta sen omistaa, se tarjoaa monenlaisia huimiakin kehittämis vaihtoehtoja. Riihivuori on niin iso imago asia ja näkyvä maamerkki meille täällä Muuramessa. Vaikka nyt tulevana talvena ei varsinaista laskettelua ole, niin ainahan liikkuvan Muuramen hengessä voi ottaa pulkan kainaloon ja mennä laskettelemaan perheen voimin tai kaveriporukassa pulkkamäkeen, äkkiä sinne pakattua rinnettä tulee, kunhan lasketaan.

Muuramen Perussuomalaisten valtuustoryhmä.

Kirjoitettu 27.8.2017

Muurame, UkkoMetso ja 10 000;s asukas

Muuramessa vietettiin perjantaina 25.8.2017 UkkoMetso-juhlaa. Juhlassa paljastettiin valoteos UkkoMetso, joka sai kotipesän valtatie 9 varrelta kauppakeskuksen pihasta. Teos on Muuramen kunnan lahja 100-vuotiaalle Suomelle.

UkkoMetso on 4 metriä korkea ja 3,5 metriä leveä ja painaa 600 kiloa. Runko on painekyllästettyä puuta, pinta 100 vuotta vanhaa kierrätyspeltiä ja valaistuksena hämäräkytkimellä toimivat GE LED -valot (noin 2100 led-pistettä). Teoksen ovat suunnitelleet taiteilijat Jari Antila, Kaapo Manninen ja Antti Kares, ja sen on toteuttanut Suomen Jouluvalo Oy. UkkoMetso seisoo 2 metriä korkealla jalustalla.

UkkoMetsosta tulee näyttävä maamerkki 9-tien varrelle, jossa Muuramekeskuksen ohittaa 16 800 autoa vuorokaudessa. Samalla UkkoMetso houkuttaa pysähtymään Muurameen ostoksille ja käyttämään kunnan palveluja.

Muuramen kunnan väkiluku ylitti 10 000 asukkaan rajapyykin kesä-heinäkuun vaihteessa. 10 000:s asukas valittiin arpomalla tuona aikana syntyneistä lapsista. Arvonnan tuloksena Muuramen 10 000:s asukas on Minja Mikaela Poikola, joka on syntynyt 1.7.2017.

Kirjoitettu 21.6.2017

Me olemme Perusuomalaisia

Nyt kun poliittisella rintamalla on tapahtunut, voisi sanoa ”pieniä” historiallisia käänteitä,

niin voimme jatkaa uudella tarmolla lupauksiemme ajamista eteenpäin. Puolue on niin sanotusti puhdistunut sitkeistä vanhoillisista ajatuksista, pitää kaikki pienessä piirissä, vain harvojen nauttiessa muiden tekemien töiden tuloksista omaksi edukseen. Piireissä eikä paikallisilla tasoilla ole juurikaan muutoksia tullut missään.

Me olemme Muuramelaisia PERUSSUOMALAISIA ja jatkamme edelleen työtä täydellä höyryllä eteenpäin, Ajamme edelleen SINUN asiaasi – kuntalainen.

Aatepohjamme tai ohjelmamme EI ole muuttunut miksikään muuksi.

Kirjoitettu 18.4.2017

Kunnallisvaaleissa valittiin 251 kuntaan yhteensä 769 perussuomalaista valtuutettua

Kaikki Suomen Valtuustoihin valitut alla olevasta linkistä

 

https://www.suomenuutiset.fi/kaikki-perussuomalaiset-valtuutetut-2/

Kirjoitettu 28.2.2017

LÄHES 4000 Perussuomalaista kuntavaaleihin

Lähes neljätuhatta ehdokasta lähtee perussuomalaisten ehdokaslistalta kohti kuntavaaleja. Ehdokkaaksi ilmoittautuminen loppui tänään tänään tiistaina, ja lopullinen ehdokasmäärä selvisi. Perussuomalaisten puoluesihteeri on pitää tulosta erinomaisena. Puolue onnistui kasvattamaan ehdokasmääräänsä noin 90 kunnassa.

– Jälleen aktiivimme osoittivat, että me olemme gallupväitteistä huolimatta tukevasti neljän suurimman puolueen joukossa. Kiitän kenttäväkeämme uskomattomasta suorituksesta.

Ehdokasasettelun aikana nähtiin ja koettiin epäasiallisuuksia. Median painostus oli kovaa, mutta myös suoranaista häirintää koettiin paikoin.

– Työtänne yritettiin monin paikoin häiritä poikkeuksellisen kovilla hyökkäyksillä. Vetosimme aikaisemmin kaikkiin puolueisiin vaalirauhan puolesta. Turhaan. Uudistamme nyt vaalirauhavetoomuksen.

Slunga-Poutsalo rohkaisee ehdokkaita puolustamaan suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

– Kaikille ehdokkaillemme toivotan rohkeatta tarttua omien kuntienne epäkohtien korjaamiseen. Jokainen teistä on arjen ammattilainen. Korjataan yhdessä politiikka ehjäksi ja puolustetaan eturintamassa suomalaisia, suomalaista työtä ja yrittämistä. Hetki vedetään henkeä ja sitten edetään kovalla sekä määrätietoisella jalkatyöllä kohti kuntavaalivoittoa, rohkaisi Slunga-Poutsalo.

Kirjoitettu 28.2.2017

Ehdokkaat on listattu

Tänään 28.2 on viety ehdokaspaperit sisään.

Ja näin kevättä ja leskenlehtiä odotellessa odottelemme myöskin tuota

9.3 ;tta jolloin saamme vaalinumerot.

Sitten mennäänkin jo lujaa vauhtia kohti kuntavaaleja

Jotka ovat;

 

 • Vaalipäivä sunnuntai 9.4.2017 ja
 • Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.

 

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

 1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
 2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
 3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
 4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
 5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 21.11.2016

K-S;n PS Piirin puheenjohtajuus Heli Kuparille Muurameen

Heli Kupari
Muurame
0404115272
Muita luottamustehtäviä ovat olleet mm:

Jyväskylän kaupunginvaltuutettu

Jyväskylän tarkastuslautakunnan jäsen

Keski-Suomen maakuntavaltuutettu

Perussuomalaisten Keski-Suomen piirin eurovaalipäällikkö

Perussuomalaisten Keski-Suomen piirisihteeri
HeliKupari-p
Kirjoitettu 11.11.2016

MIESTENPÄIVÄ

Kansainvälisen miestenpäivän kunniaksi

tarjoamme GRILLImakkaraa la 19.11 Muuramen s-kaupan pihassa

alkaen n. 12.00

200 ensinmäiselle

 

Kirjoitettu 30.9.2016

Muuramen valtuusto 14.11

Valtuuston koko pysyy 35:ssä valtuutetussa, tiukan äänestyksen jälkeen.

Muuramessa vero% pysyy ennallaan 19.5 %

vesimaksuihin 2%;n korotus

Hulevesitaksa takaisin käsittelyyn

Ensi vuoden budjetti on hyväksytty.

Kirjoitettu 7.6.2016

Arvomaailmamme Muuramessa

YhdistysEsittely

Kirjoitettu 12.5.2016

Markkinat tulossa

unnamedSe on moro,

kesä tulee ja sen hyvä aloitus on perinteiset Muuramen markkinat.

Mekin olemme paikalla, tule juttelemaan kanssamme paikallisesta elämästä ja sinun toiveistasi Muuramen tulevaisuudesta.

Tai vain muuten turisemaan kansanedustajiemme kera.

HUOM ! ilmoituksesta poiketen TEUVO on SUNNUNTAINA paikalla EI lauantaina.

Arpajaiset, mehua ja asiaa.

 

 

 

 

Kirjoitettu 5.12.2015

6.12

Kun nyt kunnioitamme sankarien muistoa,

meillä pysyy mielessä,

millä hinnalla Suomi säilytti itsenäisyytensä.

Siksi sytytämme kynttilän jokaiselle sankarivainajalle.

Kun salossa liehuu sinivalkoinen lippu,

voimme katsoa ylöspäin ja ajatella:

On hyvä olla suomalainen.Screen Shot 12-05-15 at 07.56 PMSUOMIlippu

Kirjoitettu 20.4.2015

21.7 % Muurame PS

Lämmin kiitos kaikille äänestäneille sekä tietysti aktiiviselle porukallemme.

Tv. Pj. Kari

 

Kirjoitettu 15.11.2013

FACEbookissa

 Tästä REIJO LAHTONEN Muurame Facebook-sivuille.

Tästä Muuramen PerusSuomalaiset facebookissa